Üdvözöllek a gyerekbiztos nevű blogomon
2015. március 25. írta: Sommer Ágnes

Üdvözöllek a gyerekbiztos nevű blogomon

Gyermekünk kreativitása nem ismer határokat! Hát nem ezért imádjuk őket?!

Ha szerinted is a gyereknevelés egyik legfontosabb kelléke a humor és fontosnak tartod, hogy a problémákat mindig pozitívan kezeljük, csatlakozz Hozzánk. Itt mindig mindenről mindenkinek lehet véleménye... feltéve, ha az építő jellegű és pozitív.

<!--more-->

Sommer Ágnes vagyok, egy 8 és egy 4 éves gyönyörű kisfiú édesanyja. Ezt a blogot azért keltettem életre, hogy megosszam Veletek minden tapasztalatom, a biztonság témakörében szerzett ismereteimet és meghallgassam a Tiéteket is. Kórházakkal és alternatív gyógyászokkal való kapcsolataimnak köszönhetően remélem találni fogtok sok olyan praktikus tanácsot, amely megkönnyíti számotokra a mindennapi élet kisebb-nagyobb döntéseit.

Mikor ÉRDEMES regisztrálnod a gyerekbiztos blogjára?

- Szeretnél aktuális, vagy sokakat foglalkoztató gyereknevelési, ápolási és biztonsági témákban olvasni.
Mire számíthatsz? pl.: kertészkedjünk együtt, homokozó állatmentesítése, milyen szúnyogriasztót válasszak? orvoslás homeopátiával. Csak néhány a közelgő témákból.

-  Szeretnél elsőként tájékozódni a fellelhető biztonsági termékekről, újdonságokról, nemzetközi technikai újításokról..

- Kedveled a kedves, vicces gyerekes videókat, szívesen megosztod őket barátaiddal.

Mikor NE regisztrálj!

- Előszeretettel használsz obszcén kifejezéseket, negatív érzéseket keltő videókat kedveled, posztolod.
- Reklámozni szeretnéd magad, terméked, szolgáltatásod.
- Mások véleményét bántó módon kommenteled, vagy történysértő módon szólalsz meg.

Bármennyire sajnáljuk, ez esetben hozzászólásod és regisztrációd törölni vagyunk kénytelen.

A blog indítása mellett egy gyerekbiztonsági webáruházba is belevágtam, mert úgy éreztem jelenleg Magyarországon minden áruház kicsit háttérbe szorítja a biztonsági termékek kategóriáját
( kivétel a babaülés ) és nemzetközi palettához viszonyítva a választék igen szűkös is. Szeretném a magyar szülőknek is megadni a lehetőséget, hogy gyermeküket legalább olyan biztonságban és kényelemben tudhassák, mint amerikai társaik.( Ha érdekel a webáruház gyerekbiztos.hu néven találsz rá. )

Jómagam arra törekszem, hogy egy olyan közösséget építsünk fel, amelyben mindenki egyetért abban, hogy gyereket nevelni csodálatos dolog.
Hogy ezt gondtalanul és örömmel telítve éljük meg csak rajtunk múlik! Csatlakozz Te is!

Sommer Ági

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekbiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr177303638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása